Kuusitie 1, 32210 Loimaa | Puhelin kahvio / kassa: 02 761 1257, 050 3114517 | Sähköposti: vesihovi@loimaa.fi

Ohjattu toiminta

Home/Vesihovi/Ohjattu toiminta

 

Vesihovin vesijumpat:
(sisältyvät lipun hintaan)

ma klo 15.00-15.30 (kevyt)
ti klo 19.30-20.00 (teho)
ke klo 15.00-15.30 (kevyt)
to klo 19.30-20.00 (teho)

Vesijuoksu -intervalli
Maanantaisin 8.10.,22.10. ja 29.10.2018,  klo 18.30-19.15. Hinta 12€ / 3 kertaa + uimaliput. Maks. 20 henkeä per ryhmä.
Sitovat ilmoittautumiset 3.10. mennessä: ilmoittautuminen

Tehokas ohjattu vesijuoksu -treeni, jossa pääset haastamaan itsesi omalla kuntotasollasi. Tunti koostuu rauhallisten ja nopeatempoisten osioiden vaihtelusta, jolla pyritään saamaan mahdollisimman tehokas harjoitusvaste. Keskitymme myös hyvään vesijuoksutekniikkaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta vesijuoksusta. Tunti on altaan syvässä päässä ja harjoittelemme vesijuoksuvöiden kanssa. Ohjaajana Minna Mustonen.

Aqua Boxing 

Maanantaisin 8.10.,22.10. ja 29.10.2018, klo 19.30-20.15 Hinta 12€ / 3 kertaa + uimaliput. Maks. 20 henkeä per ryhmä.
Sitovat ilmoittautumiset 3.10. mennessä: ilmoittautuminen

Erilaisia tehokkaita lyönti- ja potkuyhdistelmiä musiikin vauhdittaessa menoa. Hyvää treeniä erityisesti niska-hartia seudulle. Hauskaa ja helppoa taistelua vettä vastaan! Tunti on altaan matalassa päässä ja voit suorittaa tunnin myös ilman lisävastuksia käsissä. Ohjaajana Minna Mustonen.

Aqua Zumba maanantaisin 3.9.-1.10.2018 (5 kertaa): 
1. ryhmä klo 18.30-19.15 TÄYNNÄ

2. ryhmä klo 19.30-20.15 TÄYNNÄ

5 kerran kurssin hinta on 20€ + uimalippu. Kurssimaksu maksetaan ensimmäisellä kerralla Vesihovin kahvioon.

Ryhmään mahtuu 20 jumppaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ohjaajana Minna Mustonen

Tulossa maanantai-iltaisin vesijumppaa erilaisin teemoin mm. Aqua Zumbaa, Allas Lavista ja syvänveden jumppaa, vesijuoksun intervalli treeniä, aqua kick-boxing treeniä 3-5. kerran kursseina.
 
Aqua Zumba® Allasbileet! Mukaansatempaava musiikki ja tehokkaat liikkeet luovat hauskan ja kuntoa kohottavan kokonaisuuden. Tunnilla voit treenata täysin oman kunnon ja fiiliksen mukaan, nauttien lattari- ja maailmanmusiikin rytmeistä. Vedessä zumbaaminen on myös nivelystävällisempi vaihtoehto. Aikasempaa kokemusta ei tarvita, heittäydy mukaan!

Allas-Lavis®on vesiliikuntaa parhaimmillaan. Allas-Laviksessa yhdistyvät vesiliikunnan hyödyt tanssiliikunnan iloon. Lavatanssimusiikin soidessa nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia veden vastusta apuna käyttäen. Allas-Lavis tuo uuden ulottuvuuden Laviksen harrastamiseen. Allas-Lavista voi toteuttaa joko syvässä tai matalassa vedessä liikevaihtoehtoja vaihdellen. Allas-Lavis mahdollistaa Laviksen
harrastamisen myös niille, joilla kuivalla maalla liikkuminen on hankaloitunutKuten kaikilla LAVIS-tunneilla myös Allas-Laviksessa tärkeintä on hyvä tunnelma, jossa on menoa ja meininkiä!

Vauvauinti:

Vauva -ja perheuinnit järjestetään lauantaisin kello 8.45-11.45. välisenä aikana.  Yksittäisen ryhmän kesto on 30 minuuttia.

Ryhmiä on yhteensä kuusi.

Seuraavat vauvauinnit alkavat lauantaina 27.10.2018. Vauvauinti-info uusille osallistujille on maanantaina 22.10. klo 17.00 Vesihovissa.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 21.10. mennessä anne.pakarinen@loimaa.fi 

Tietoja vauvauinnista

Vauvauinnin voi aloittaa 3 kk täyttänyt ja yli 5 kg painava vauva.
Ennen uinnin aloittamista uusille vauvoille on pakollinen infotilaisuus . Infotilaisuudessa kerrotaan tarkemmin vauvauinnin käytännöistä ja periaatteista. Seuraavassa lyhyesti muutamia tärkeitä asioita.
Aloittavat vauvat uivat lauantaisin klo 8.45. Opetuksemme on yksilöllistä vauvan ikä ja kehitystaso huomioiden. Kaikenikäiset vauvat ovat tervetulleita vauvauintiimme.
Ennen uinnin aloittamista on hyvä totuttaa vauvaa kylpemään 32-asteisessa vedessä, joka on vauvauinnin veden lämpötila. Kylpyveden viilentäminen kannattaa tehdä aste kerrallaan. Uinnissa aloitamme eri uintiasennoista ja korvien kastelusta ja jos vauva viihtyy korvat vedessä, häntä voi kylvettää jo kotona selällään korvat veden alla.
Vauvauintiin tullaan suihkun kautta, joten vauvalle on hyödyllistä totutella myös suihkupesuun. Vauvan päätä ei ole pakko kastella, mutta pään kastelua suihkulla voi halutessaan harjoitella ennen vauvauinnin aloittamista.
Uintitarvikkeiksi vauva tarvitsee vain pyyhkeen, uima-asun sekä uimavaipan. Uimavaippa on pakollinen 1.9.2014 alkaen. Erilaisia pestäviä uimavaippoja saa tilata netistä (hakusana uimavaippa) ja kertakäyttöisiä uimavaippoja valmistaa ainakin Libero (näitä myy yleensä suurimmat marketit). Vaipan voi ostaa myös Vesihovin kassalta.
Uintiterveisin,
Anne Pakarinen
Liikunnanohjaaja, vauvauinnin ohjaaja
anne.pakarinen@loimaa.fi
puh. 02~761 1255 (puhelin ilmoittautumisia ei tällä hetkellä oteta vastaan)

Vauvauinti on jaksotettu alla olevan aikataulun mukaisesti. Jakso sisältää aina 8 vauvauintia. Jaksolle ostetaan 6 kerran sarjakortti (hinta 60 €). Kerrat 7 ja 8 maksetaan kertamaksulla (10 €) jos sarjakortti on jo käytetty. Jaksoon sisätyy siis kaksi kertaa, jotka on mahdollista olla pois ilman kustannuksia. Muita poissaoloja ei hyvitetä. Perheuinnin 6 kerran sarjakortin hinta on 72 €. Perheuintikortti sisältää kahden aikuisen ja kahden lapsen osallistumisen. Jos lapsia on enemmän, niin lisämaksu on 3€/lapsi.

 

 

Uimakoulut:

Vesihovi järjestää lapsille alkeisuimakouluja, alkeisjatkouimakouluja, jatkouimakouluja sekä tekniikkauimakouluja.

Kaikkien uimakoulujen alaikäraja on 6v taidoista huolimatta (ellei muuta mainittu). Uimakoulut kestävät 45 minuuttia ja huoltajan tulee tuoda lapsi altaalle ja hakea altaalta. Jos huoltaja tulee uimaan, saa uimakoululainen uida hallilla 2h uimakoulun yhteydessä. Uimakoulun hinta 25 € (sis. 5 uimakoulukertaa). Poissaoloja ei hyvitetä.
Uimakoulutarvikkeet: Pyyhe, sauna-alusta, uimapuku ja uimalasit.
Jokaisen uimakoululaisen tulee peseytyä huolellisesti ilman uima-asua ennen altaaseen menoa. Pitkät hiukset oltava sidottuna kiinni.

Alkeisuimakoulu
Uimakoululaisella ei tarvitse olla mitään pohjataitoja. Tavoitteena hengityksen, sukeltamisen, liukujen ja kellumisen oppiminen.

Alkeisjatkouimakoulu
Uimakoululaisen tulee uskaltaa sukeltaa ja puhaltaa veteen. Tavoitteena kellumisen, liukujen, potkujen ja käsivetojen oppiminen. Lisäksi yritetään 10m uimataidon saavuttamista.

Jatkouimakoulu
Uimakoululaisen tulee osata uida 10m ilman apuvälinettä. Sukeltamisen hallitseminen suositeltavaa.

Tekniikkauimakoulu
Uimakoululaisen tulee osata uida 25m vatsallaan ja selällään. Harjoitellaan krooliuinnin ja selkäkroolin tekniikkaa, hyppyjä ja sukelluksia.

Perheuimakoulu

Perheuimakoulussa opetellaan uintia yhdessä aikuisen kanssa. Paras ikä perheuimakoululaiselle on 2-5v. Uimakoulussa opetellaan samoja asiota kuin alkeisuimakoulussa, mutta aikuinen toimii lapsen avustajana ja opettajana. Perheuimakoulussa uimaopettajan rooli on neuvoa aikuiselle, miten auttaa lasta harjoittelussa ja miten tukea lapsen uinnin oppimista myös vapaa-ajalla. Lapsille perheuimakoulu on yhteinen uintihetki tutun aikuisen kanssa. Harjoitukset perheuimakoulussa ovat helppoja ja tunneilla on oppimistuokioiden lisäksi leikkejä ja vapaata uintia.

Erityisuimakoulut

Sisältää vesi- ja uimataitoharjoittelua yksilöllisesti. Uimakoululaisella oltava oma henkilökohtainen avustaja mukana.

Easy Swim

Easy swim uimakouluja hallissamme ohjaa uimaopetus Janita Kylänpää. Lisätietoa alla olevasta linkistä.

Easy swim uimakoulut

Loimaan Uimaseura

Alkeisuimakoulu, tekniikkauimakoulu, kilpauintikoulu, aikuisten tekniikkakurssi.
http://www.loimaanuimaseura.fi marko.isomaa@loimaanuimaseura.fi
045 6520 877

Koululaisuintien ajankohdat löytyvät kalenterit osiosta.

 

01-PICT0022_nettiin

IMG_5272_nettiin

PICT0022_nettiin

2812010_115222_0

12206_95315_0

12206_95318_1

362014_144407_0