Innostu uinnista ja vesiliikunnasta – kerää metrejä ja minuutteja 1.-31.10.2023 välisenä aikana!

 

Loimaan virkistysuimala Vesihovi on mukana Ui elämäsi kuntoon -kampanjassa, pienten uimahallien sarjassa.

Uintikampanjan tavoitteena on lisätä liikettä uimahalleissa, uimaseuroissa sekä innostaa mahdollisimman moni uimaan ja liikkumaan vedessä säännöllisesti. Kerää kampanjassa uituja metrejä tai vesiliikunta minuutteja omalle uimahallille.

Suoritusten merkitseminen mobiilisovellukseen tai suorituskorttiin

Osallistujat voivat kirjata uimiaan metrejä ja vesijumppaamiaan tai -juoksemiaan minuutteja Ui Elämäsi Kuntoon -mobiilisovellukseen. Sovellus on ladattavissa iOS App Storesta ja Google Play -kaupasta. Kampanjaan osallistuvat uimahallit löytyvät Ui Elämäsi Kuntoon -sovelluksesta kampanjakuukauden ensimmäisestä päivästä alkaen.

Suorituksia voi merkitä myös erilliseen suorituskorttiin jollei mobiilisovelluksen käyttäminen onnistu.
Kortti on saatavilla Vesihovista ja korttia voi myös säilyttää Vesihovissa.

Suorituskorttiin tai sovellukseen merkataan uidut matkat metreinä ja vesiliikunta (vesijumppa ja vesijuoksu) minuutteina. Ohjeet kirjaamiseen Ui elämäsi kuntoon sivuilla.

Erilaisten uintiliikuntavälineiden käyttö on myös sallittua.

Periaatteena uimahallien välinen kisailu

Uimahallien välisessä kilpailussa on kolme kokoluokkaa: pienet, keskisuuret ja suuret uimahallit. Kampanjan päätyttyä Uimaliitto kokoaa valtakunnallisesti yhteenlasketut metrit, minuutit ja osallistujat.

Osallistua voi kampanjaan kuuluvassa uimahallissa. Suorituksia voi kerryttää useammassa kampanjahallissa, mutta kukin suoritus kirjataan kyseiseen halliin. Toisessa uimahallissa tehtyjä suorituksia ei siis voi kirjata toisen uimahallin tuloksiin.

Palkitseminen

Kampanjan päätteeksi  Ui elämäsi kuntoon -kampanjan järjestäjä palkitsee yhdeksän aktiivisinta uimahallia: kussakin kokoluokassa eniten metrejä, eniten vesiliikuntaminuutteja sekä eniten kävijämäärään suhteutettuja osallistujia keränneet hallit. Uimahallit arpovat myös omia palkintoja osallistujien kesken.

Nyt alkava kampanja  on juhlakuukausi, kun vuorossa on 30. kampanjakuukausi. Tuu sinäkin mukaan!