Loimaan virkistysuimala Vesihovi ja Hirvihovin kunto- ja voimailusali avautuu yleisölle ma 26.4.2021 supistetuin aukioloajoin ja turvallisuusohjeita noudattaen.

Uimahalli aukioloajat 16.5. asti seuraavasti:

ma 15.00 – 20.00
ti 6.00 – 8.00 ja 15.00 – 20.00
ke 15.00 – 20.00
to 6.00 – 8.00 ja 15.00 – 20.00
pe 15.00 – 20.00
la 12.00-16.30

Poikkeukset aukioloajoissa: vapunpäivänä 1.5. ja helatorstaina 13.5. suljettu.

Tietoja aukioloaikojen muutoksista ilmoitetaan myös Aukioloajat-sivulla.

Uimahallin- ja kuntosalin sarjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan Vesihovin kassalla koronaepidemian sulun verran.

Vesihovin pukutiloissa osa kaapeista ja osa pesutilojen suihkuista on pois käytöstä, jotta suositellut 1-2 m turvavälit voivat toteutua. Saunat ovat päällä. Myös allastilassa tulee muistaa turvavälit. Sairaana tai flunssaisena ei liikuntapaikoille saa tulla. Maskisuositus yleisissä tiloissa.

Siivousta on tehostettu. Käytä käsidesiä aina sisätilaan tultaessa. Aivastaessa tai yskimisen jälkeen käytetään käsidesiä ja kädet pyyhitään kertakäyttöisiin paperipyyhkeisiin.

Uimahallin kassalla suositellaan korttimaksua.

Vesijumpat

Vesijumpat alkavat jälleen, huomaa uusi aika.
Ma, ti, ke ja to klo 15.30-16.00.
Osallistuja määrä max.15. Vesijumpalle tullessasi pyydä kassalta osallistumisranneke ja palauta se jumpan jälkeen kassalle.

Illalla vesijumppaa voi tehdä Hydrohex vesitreenitabletin avulla.

Uimakoulut

Kesäkuussa suunnitellaan pidettäväksi lastenuimakouluja, koronarajoitukset huomioiden. Tulevista uimakouluista ilmoitetaan myöhemmin niiden varmistuttua täällä verkkosivuilla ja facebook-kanavalla, sekä kaupungin eri kanavissa.

Hirvihovin kunto- ja voimailusali

Avoinna Vesihovin aukioloaikojen mukaisesti.
ma, ke ja pe klo 9.00-20.00
ti ja to klo 6.00-20.00

Kuntosalin asiakasmäärä on rajoitettu enintään 8 henkilöön. Alakerran voimailusalilla on sama rajoitus. Mikäli kuntosalin sarja-/puolivuosikorttisi on vanhentunut koronasulun aikana, niin liikuntapalvelut jatkaa korttisi voimassaoloaikaa menetettyjen päivien verran.

Tullessasi salille, varmista Vesihovin kassalta, että salilla on tilaa. Kuntosalille tulevan on ilmoittauduttava Vesihovin kassalle. Lisätietoja kunto- ja voimailusalin aukioloajat- sivulta.

Huomioi koronatilanne

Vaikka liikuntapaikkoja avataan jälleen käyttöön, on tärkeä muistaa, että koronavirusepidemia ei ole vielä ohi.

Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita turvaväleihin, kokoontumisrajoituksiin, omaan terveydentilaansa ja hygieniaan liittyen, joilla viruksen leviämistä voidaan ehkäistä. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

Kunta voi avata valtioneuvoston ohjeen ja Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaan uimahallit ja muut sisäliikuntapaikat asteittain ja hallitusti asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus huomioon ottaen 26.4.2021 alkaen.

Ei ole näyttöä siitä, että koronavirus voisi levitä uima-allasveden kautta. Uima-allasvesien desinfiointiin käytetään klooriyhdisteitä, jotka tuhoavat virukset nopeasti uima-allasveteen joutuessaan (STM uutiset koronavirus ja vesiturvallisuus- Ympäristöterveys THL).

Loimaan kaupunki noudattaa Varsinais-Suomen koronapandemian koordinaatioryhmän suosituksia.
Lisätietoja Loimaan kaupungin vapaa-aikapalveluiden, koulujen ja varhaiskasvatuksen uutinen.