Vesihovissa ja samassa rakennuksessa olevassa Hirvihovissa kuntoilumahdollisuudet ovat monipuoliset. Aamun kuntouintien lisäksi tarjolla on ohjattua toimintaa, kuten vesijumppia neljä kertaa viikossa. Opetusallas on perjantai-iltaisin lapsiperheiden käytössä.

Hirvihovin kunto- ja voimailusali tarjoaa hyvät laitteet ja tilat ottaa hiki pintaan ennen uinteja. Kahviosta voi ostaa pientä syötävää ja juotavaa.

Vesijumpat

Neljä kertaa viikossa ohjattua vesijumppaa. Jumppaan ei ole ennakkoilmoittautumista eikä lisämaksua. Vesijumppien aikataulu. Tervetuloa paikalle!

Pieni poika ui altaassa uimalaudan kanssa, uimalasit päässä.

Uimakoulut

Vesihovi järjestää lapsille alkeisuimakouluja, alkeisjatkouimakouluja, jatkouimakouluja sekä tekniikkauimakouluja. Tiedot kursseista löytyvät Uimakoulut-sivulta.

Vauvauinnit

Vesihovissa järjestetään vauvauinteja sekä uimakouluja eri ikäisille lapsille. Tutustu vauvauintiin.

Hydrohex

Voit myös jumpata omatoimisesti
Hydrohex-ohjelmien mukaan. Ison ruudun ääreen mahtuu mukavasti useampikin jumppaaja.

Kuntosali

Salit ovat avoinna Vesihovin aukioloaikojen mukaan ja kuntosalikortit ostetaan uimahallin kassalta. Hiki pintaan kuntosalilta ja sitten saunaan ja poreisiin! Kysy kassalta yhdistettyä uinti+kuntosalikorttia.

Kolme naista Vesihovin kahvion kassalla ostamassa kahvia uinnin jälkeen.

Kahvio

Vesihovin kahviossa myynnissä pientä suolaista ja makeaa sekä virvokkeita ennen tai jälkeen uinnin ja kuntoilun. Kassalta voi ostaa kausi- ja kertakortit uintiin sekä Hirvihovin kunto- sekä voimailusalille. Myös aikuisten kuntoliikuntaryhmien maksut maksetaan kassalle.

Kahviosta voi vuokrata uima-asun ja pyyheliinan, jos uintivarusteet ovat unohtuneet kotiin. Myynnissä myös uimalaseja ja uimavaippoja sekä muita uintivarusteita, sekä Loimaa-tuotteita. Loimaa-tuotteista lisätietoja loimaa.fi > Loimaa tuotteet- sivulla.

Virkistysuimala Vesihovin näköalakahviossa voi myös järjestää pieniä kokouksia tai lasten synttäreitä. Hinta 15€/h. Tiedustelut ja varaukset kassalta.