Vauva -ja perheuinnit järjestetään lauantaisin kello 9.00-12.00. välisenä aikana. Yksittäisen ryhmän kesto on 30 minuuttia.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostilla: ratsuhovi@gmail.com. Vauvauinnin ohjaajana toimii Anne Pakarinen. Ilmoittautuessa ilmoita lapsen nimi, syntymäaika ja huoltajan yhteystiedot.

Vauvauinnin voi aloittaa 3 kk täyttänyt ja yli 5 kg painava vauva.
Ennen uinnin aloittamista uusille vauvauimariperheille on pakollinen infotilaisuus. Seuraava vauvauinti-info uusille osallistujille järjestetään Vesihovin kahviossa 4.3.2024 klo 17.00.

Seuraavassa lyhyesti muutamia tärkeitä asioita.

Ennen uinnin aloittamista on hyvä totuttaa vauvaa kylpemään 32-asteisessa vedessä, joka on vauvauinnin veden lämpötila. Kylpyveden viilentäminen kannattaa tehdä aste kerrallaan. Uinnissa aloitamme eri uintiasennoista ja korvien kastelusta ja jos vauva viihtyy korvat vedessä, häntä voi kylvettää jo kotona selällään korvat veden alla.

Vauvauintiin tullaan suihkun kautta, joten vauvalle on hyödyllistä totutella myös suihkupesuun. Vauvan päätä ei ole pakko kastella, mutta pään kastelua suihkulla voi halutessaan harjoitella ennen vauvauinnin aloittamista.

Uintitarvikkeiksi vauva tarvitsee vain pyyhkeen, uima-asun sekä uimavaipan. Uimavaippa on pakollinen. Erilaisia pestäviä uimavaippoja saa tilata netistä (hakusana uimavaippa) ja kertakäyttöisiä uimavaippoja valmistaa ainakin Libero (näitä myy yleensä suurimmat marketit). Vaipan voi ostaa myös Vesihovin kassalta.

Opetuksemme on yksilöllistä vauvan ikä ja kehitystaso huomioiden. Kaikki 0-3- vuotiaat voivat aloittaa vauvauinnin ilman aikaisempaa kokemusta. Perheuinnissa sisarus voi olla enintään 5 vuoden ikäinen. Tervetuloa vauvauintiin!

Vauva -ja perheuinnit järjestetään lauantaisin kello 9.00-12.00. välisenä aikana.  Yksittäisen ryhmän kesto on 30 minuuttia. Ryhmiä on yhteensä kuusi.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostilla 31.12.2023 mennessä osoitteeseen; ratsuhovi@gmail.com. Vauvauinnin ohjaajana toimii Anne Pakarinen. Ilmoittautuessa ilmoita lapsen nimi, syntymäaika ja huoltajan yhteystiedot.

Jakso 1: 13.1. – 2.3.2024 (jakso täyteen varattu)

Jakso 2: 9.3. – 4.5.2024 (30.3. ei vauvauintia) Jakso täyteen varattu!

Vauvauinti on jaksotettu yllä olevan aikataulun mukaisesti. Jakso sisältää aina 8 vauvauintia. Jaksolle ostetaan 6 kerran sarjakortti (hinta 66 €). Kerrat 7 ja 8 maksetaan kertamaksulla (11 €) jos sarjakortti on jo käytetty. Jaksoon sisältyy siis kaksi kertaa, jotka on mahdollista olla pois ilman kustannuksia. Muita poissaoloja ei hyvitetä.

Perheuinnin 6 kerran sarjakortin hinta on 78 € (lisäkerrat 13 €). Perheuintikortti sisältää kahden aikuisen ja kahden lapsen osallistumisen. Jos lapsia on enemmän, niin lisämaksu on 3€/lapsi.

Nuorimmat, aloittavat vauvat uivat lauantaisin klo 9.00. ja siitä eteenpäin ryhmät jaetaan iän ja kokemuksen mukaan. Perheryhmät viimeisinä.

Ohjaaja ilmoittaa tarkan kellonajan ennen ryhmien alkua tekstiviestinä.

Seuraava vauvauinti-info uusille osallistujille järjestetään Vesihovin kahviossa 4.3.2024 klo 17.00.