Vesijumppaajia isossa uima-altaassa.
  • ma klo 15.00-15.30 (kevyt)
  • ti klo 19.15-19.45 (teho)
  • ke klo 15.00-15.30 (kevyt)
  • to klo 19.15-19.45 (teho)

Kevyt ja tehovesijumppa sisältyy lipun hintaan.

Kevyt vesijumppa

Kevyt vesijumppa on ison altaan matalassa päädyssä jalat pohjassa tehtävää helppoa, nivelystävällistä jumppaa erilaisia jumppavälineitä apuna käyttäen. Jokainen jumppaaja voi valita valita vauhtinsa itse ja liikkeitä voi muokata omien tuntemusten mukaan. Ohjaaja antaa tarvittaessa vinkkejä vaihtoehtoisiin liikkeisiin. Musiikki vauhdittaa menoa. Jumppa sopii erityisesti seniori-ikäisille jumppaajille. Jumppaan ei ole ennakkoilmoittautumista eikä lisämaksua. Tervetuloa paikalle!

Tehovesijumppa

Tehovesijumppa jumpataan jalat pohjassa ison altaan matalassa päädyssä. Jumppa ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Liikkeiden tempo vaihtelee rauhallisesta tosi nopeaan. Jumpassa voidaan käyttää myös erilaisia jumppavälineitä. Musiikki vauhdittaa menoa. Jumppaan ei ole ennakkoilmoittautumista eikä lisämaksua. Tervetuloa paikalle!

Syvänveden jumppa/vesijuoksu (ei tällä hetkellä ohjelmassa)

Syvänveden jumppa on vesivyön kanssa tehtävää erittäin tehokasta vesiliikuntaa  altaan syvässä päässä. Tunnilla harjoitellaan vesijuoksutekniikoita ja jumpataan vaihtelevasti erilaisten välineiden kanssa kehittäen lihaskuntoa ja hapenottokykyä. Tällä tunnilla tulee taatusti kuuma. Tuntia suositellaan uimataitoisille.