24.1.2024

Vesihovin ja Hirvihovin kuntosalin hinnasto vuoden 2024 alusta

Vuoden 2024 alusta Loimaan liikuntapalveluiden taksoihin tehtiin hintojen tarkistuksia. Vesihovia ja Hirvihovin kuntosalia koskevat muutokset ovat seuraavia. Vesihovin puolella luovuttiin päivä- ja iltauintilipuista. Nyt käytössä on vain yhden hintainen pääsylippu riippuen asiakasryhmästä. Ainostaan aikuisten lipussa on aamu-uinnille oma halvempi hintansa. Aamu-uinnin aikaa myös pidennettiin yhdellä tunnilla. Nyt aamu-uinti on tiistaisin ja torstaisin klo 6.00-9.00.

Aikuisten kertalippu maksaa nyt 6 € (aamu-uinti 4 €). Alennuskategorian, johon kuuluu eläkeläinen, opiskelija, työtön ja varusmies, kertalippu maksaa aina 4 €. Lasten lippujen kohdalla tehtiin muutos, että 0-4-vuotiaat pääsevät nyt maksutta halliin ja vastaavasti 5-17-vuotiaiden kertalipun hinta nousi eurolla ja on nyt 4 €.

Sarjakorttina myydään 10 kerran korttia. Näissä korteissa on 10 % alennus kertalippuun verrattuna. Uutena tuotteena Vesihovin valikoimaan tuli 6 kk kortti, jossa on yhden kerran pääsyoikeus päivää kohden. Kuntosalilippujen hintoihin tehtiin korotuksia sekä kertalippuihin, että 6 kk korttiin.

Seniorikorttia saa nyt ostaa kaikki 65 täyttäneet loimaalaiset sekä työkyvyttömyyseläkkeellä olevat (todistus esitettävä). Seniorikorttia saa sekä 6 kk, että 12 kk korttina. Kulkukorttien panttimyynnistä luovuttiin ja nyt sarja ja 6kk/12 kk kortteihin kortti on ostettava itselle.

Lisäksi tehtiin päätös, että 6 kk ja 12 kk kortteihin hyvitetään hallin kesäsulkuaika.

Aukioloajat ja hinnasto